Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Понедељак, 22. Април 2024.

Пролећни концерт младих клавириста

Повратак

Пролећни концерт младих клавириста
Пролећни концерт младих клавириста

Пролећни концерт ученика клавира пећиначког одељења музичке школе „Теодор Тоша Андрејевић“ одржан је у пећиначком Културном центру 19. априла. Наступили су сви ученици из класе наставнице клавира Иване Охмут са гостима – клавиристима из класе Браниславе Трифуновић. На репертоару су се, поред дечјих песама у изведби најмлађих ученика и класичних нумера у изведби оних старијих, нашле и рецитације и вокалне нумере посвећене пролећу. Концерт је тематски обогаћен пролећним радовима полазника ликовне секција Културног центра Пећинци, под менторством наставнице Весне Луковић.

„Захваљујем се свој деци која су вредно радила на реализацији овог концерта, а њиховим родитељима и Културном центру Пећинци на подршци. Ми настављамо вредно да радимо, јер нас очекују такмичења у Београду и у Сремској Митровици, као и годишњи испити“ изјавила је организаторка концерта, наставница Ивана Охмут.

Подсећамо да су пријаве за упис у припремни и први разред музичке школе отворене и доступне на сајту https://muzickaskolaruma.edu.rs/upis/. О терминима пријемног испита у музичку школу јавност ће бити обавештена током месеца маја.

Календар

Кликните на означено поље за детаље