Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Субота, 24. Новембар 2018.

Отворен нови медицински центар у Шимановцима

Повратак

Отворен нови медицински центар у Шимановцима
Отворен нови медицински центар у Шимановцима

Почетком овог месеца у Шимановцима је почео са радом Завод за здравствену заштиту радника „Медицал Дентал Група“, а према речима др Драгане Антуновић, једне од оснивача Завода, тим лекара специјалиста биће на услузи грађанима пећиначке, али и суседних општина.

„С обзиром на динамичан развој општине Пећинци и велики број привредних субјеката који су присутни на територији ваше општине, одлучили смо се да Завод оснујемо баш у Шимановцима. Такође, истакла бих веома кооперативну локалну самоуправу која нам је пружила велику подршку, те смо у очекиваном року почели са радом. Значајан део рада Завода, пре свега, чини служба медицине рада, са пет специјалиста медицине рада и лекарима специјалистима који раде систематске, претходне и периодичне прегледе запослених на радним местима са и без повећаног ризика. Поред циљне групе радно активног становништва, завод активно ради на дијагностици и превенцији те борби против здравствених проблема данашњице. Уз квалитетну и финансијски доступну здравствену услугу, у пријатном окружењу, и стручан тим наших лекара и техничара, брига о Вашем здрављу неће бити расипање новца, већ улагање у себе“ – рекла је др Антуновић.

Завод за здравствену заштиту радника „Медицал Дентал Група“ налази се у самом центру Шимановаца, а чини га 5 повезаних служби у које су осим медицине рада укључени општа и интерна медицина, неуропсихијатрија, офталмологија, психологија, стоматологија, укључујући докторе консултанте, као и могућност кућног лечења.

Календар

Кликните на означено поље за детаље