Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Četvrtak, 16. April 2020.

Petak i ponedeljak neradni dani

Povratak

Petak i ponedeljak neradni dani
Petak i ponedeljak neradni dani

Tokom uskršnjih praznika, Opštinska uprava opštine Pećinci neće raditi 17. i 20. aprila, kada se obeležavaju Veliki petak i drugi dan Uskrsa. Prvi radni dan posle praznika je utorak, 21. april.

Javno komunalno preduzeće „Sava“ tokom uskršnjih praznika odnosiće smeće prema ustaljenom rasporedu, jer radnici JKP “Sava” poseduju dozvole za kretanje tokom policijskog časa. Iako je grejna sezona 15. aprila zvanično završena, toplana ovog preduzeća nastaviće sa snabdevanjem toplotnom energijom korisnika po potrebi, u jutarnjim i večernjim satima u zavisnosti od spoljne temperature, a građanima će za prijavu sahrane na raspolaganju biti dežurni telefon 062/771-257.

I tokom zabrane kretanja za vreme praznika, tehnička služba JKP „Vodovod i kanalizacija“ dežuraće i tih dana, a građani kvarove na vodovodnim ili kanalizacionim instalacijama mogu prijaviti putem telefona 022/2150-643 i 062/771-296.

Ambulanta za respiratorne infekcije pećinačkog Doma zdravlja dežura i tokom praznika 24 časa, kao i Hitna služba, dok će Služba opšte prakse građanima biti na rapolaganju svaki dan od 7.00 do 18.00 časova.

Apoteka Doma zdravlja u Pećincima za praznike radiće samo u petak od 7.00 do 13.00 časova.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje