Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Sreda, 25. Mart 2020.

Završena dezinfekcija obrazovnih ustanova

Povratak

Završena dezinfekcija obrazovnih ustanova
Završena dezinfekcija obrazovnih ustanova

Na današnjoj sednici Štaba za vanredne situacije opštine Pećinci konstatovano je da je situacija na teritoriji pećinačke opštine stabilna, da se sve mere na suzbijanju širenja korona virusa koje donose predsednik Republike i Vlada Republike Srbije, kao i mere koje donosi Štab za vanredne situacije opštine Pećinci poštuju, a da na teritoriji naše opštine još uvek nema potvrđenih slučajeva infekcije virusom COVID-19.

Komunalne delatnosti, prema izveštaju direktora JKP „Sava“ i JKP „Vodovod i kanalizacija“, funkcionišu bez zastoja i po ustaljenom rasporedu, a u ova dva preduzeća uvedena su i dodatna dežurstva kako bi se sprovodile mere Štaba na sprečavanju pojave i širenja korona virusa u opštini Pećinci.

Danas je završena dezinfekcija svih objekata obrazovnih ustanova, a na redu je dezinfekcija Kulturnog centra Pećinci. Na svim ulazima u javne ustanove i preduzeća postavljene su dezinfekcione barijere, redovno se dezinfikuje prostor oko javnih ustanova i preduzeća, posebno prostor oko pećinačkog Doma zdravlja koji se dezinfikuje više puta na dan. U ovom trenutku Štab raspolaže sa dovoljnim količinama dezinfekcionih sredstava.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje