Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Ponedeljak, 29. Januar 2024.

Pećinačka škola među najboljima u Sremu

Povratak

Pećinačka škola među najboljima u Sremu
Pećinačka škola među najboljima u Sremu

U Kulturnom centru „Brana Crnčević“ u Rumi, 26. januara, Savez za školski sport Srema dodelio je priznanja najuspešnijim osnovnim i srednjim školama Sremskog okruga u protekloj školskoj 2022/23. godini, za postignuta dostignuća u školskom sportu.

U konkurenciji 39 sremskih osnovnih škola nagrada našla se i Osnovna škola „Slobodan Bajić Paja“ iz Pećinaca koja je osvojila 3. mesto u kategoriji Pionira. Svečanosti dodele priznanja isped pećinačke osnovne škole prisustvovale su nastavnice fizičkog vaspitanja Milica Đurđević i Zorica Bajić.

Nastavnici Milici Đurđević nagradu je uručio Miroslav Dragojlović, generalni sekretar Srema za školski sport. Pećinačka škola osvojila je 349 bodova i time osvojila treće mesto, iza škola iz Rume i Sremske Mitrovice.

Kako nam je rekla Milica, u pitanju je izuzetno vredna nagrada za pećinačku školu, s obzirom da su prvi put nagrađeni za uspehe postignute u školskom sportu.

Na republičkim takmičenjima pećinački osnovci osvojili su 3. mesto u futsalu, dok su na međuokružnim takmičenjima osvojili 1. mesto u futsalu i 2. mesto u atletici (bacanje kugle), a na okružnim takmičenjima osvojili su 1. mesto u futsalu, atletika – 1. mesto (skok u dalj iz zone) i 1. mesto (bacanje kugle).

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje