Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Ponedeljak, 20. Mart 2023.

Investicija na koju su Pećinčani dugo čekali

Povratak

Investicija na koju su Pećinčani dugo čekali
Investicija na koju su Pećinčani dugo čekali

Predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić obišao je danas, u pratnji predsednika Saveta mesne zajednice Pećinci Zlatka Jovičića, radove na asfaltiranju ulice Posavskog odreda u Pećincima. On je tom prilikom istakao da je ovo bila jedna od najlošijih ulica u Pećincima po stanju kolovoza.

„Rekonstrukcija ove ulice je svakako značajna za meštane koji u njoj žive, ali ovo je i jedna od bitnijih ulica kada je u pitanju odvijanje saobraćaja kroz Pećince, jer je paralelna sa glavnom ulicom i njenom rekonstrukcijom će biti rasterećen saobraćaj kroz centar naselja“ – izjavio je predsednik Đokić.

Kako nam je rekao šef gradilišta Miloš Tomašević, asfaltiranje će danas biti završeno, a sutra bi trebalo da bude urađena horizontalna i vertikalna signalizacija, dok će delovi novog trotoara biti završeni u narednih sedam dana.

Predsednik Saveta MZ Pećinci, Zlatko Jovičić, kaže da su Pećinčani dugo čekali na ovu investiciju i da su reakcije meštana izuzetno pozitivne.

„Ovu ulicu su svi vozači izbegavali, jer je bila u jako lošem stanju. Sada će se saobraćaj i kroz ovu ulicu normalno odvijati, što će rasteretiti glavne ulice. Stanovnicima ove ulice će mnogo značiti i to što je urađen nov trotoar, koji do sada nije postojao, pa su deca išla putem“ – rekao je Jovičić.

Vrednost radova, koje sufinansiraju Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Opština Pećinci je 30 miliona dinara.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje