Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Petak, 2. Februar 2018.

Fudbalski i košarkaški vikend

Povratak

Fudbalski i košarkaški vikend
Fudbalski i košarkaški vikend

Vikend pred nama u pećinačkoj opštini biće u znaku fudbala i košarke. U okviru priprema za nastavak prvenstva Sremske i Međuopštinske lige Srem, FK „Sloboda“ iz Donjeg Tovarnika i FK „Donji Srem 2015“ igraju ovog vikenda prve kontrolne utakmice. U subotu, 3. februara, od 15.00, Sloboda dočekuje BSK iz Batajnice, dok dan kasnije, Donji Srem 2015 od 14.00 igra u Progaru protiv Borca.

Fudbalski klub „Kupinovo“, član Vojvođanske lige – Jug, u subotu, 3. februara, u 12.00 časova, započinje pripreme za nastavak sezone. Posle prvog dela prvenstva, Kupinovo se nalazi na poslednjem mestu. Tokom zimske pauze, igrački kadar je izuzetno osvežen (pojačan), s ciljem da se tokom drugog dela prvenstva prikažu mnogo bolje igre i izbori opstanak u renomiranom stepenu takmičenja.

Mečevima 15. kola, nastavlja se prvenstvo Regionalne košarkaške lige – Vojvodina (grupa Jug). Sastaju se: u subotu, 3. februara, u Donjem Tovarniku (od 15.00) Ru koš iz Rume – Pink iz Šimanovaca; u Staroj Pazovi (od 16.00), Stara Pazova – Lokomotiva 2016 iz Pećinaca; u Kačarevu, Jedinstvo KČ – Dinamo iz Pančeva; u Banatskom Novom Selu, BNS – Vojka i u Golubincima, Jadran – Železničar iz Golubinaca , Šimanovci su slobodni. U nedelju, 4. februara, igra se u Donjem Tovarniku , od 14.00 časova, odloženi meč 14. kola, Pink – Šimanovci.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje