Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Utorak, 28. Avgust 2018.

Uspešan debi veterana Hajduka

Povratak

Uspešan debi veterana Hajduka
Uspešan debi veterana Hajduka

Pobedom protiv Leštana od 5:1, šimanovački Hajduk je uspešno startovao u novoj sezoni. Iako je ovo tek prvo kolo Treće lige veterana FS Beograda, Hajduk je počeo da potvrđuje visoke ambicije.

Kao domaćin, poveo je golom Čestića u 12. minutu. Na 2:0 povisio je u 19. minutu prelepim golom Bezbradice; ubačenu loptu iz ugla, glavom poslao je u nebranjeni deo gola. Treći gol Hajduka bio je delo Čestića u 26. minutu i to je ujedno bio rezultat prvog poluvremena. Najlepši gol na utakmici viđen je u 59. minutu: iz slobodnog udarca (sa oko 25 metara) Bezbradica je savladao protivničkog golmana. Usledio je period opuštanja domaćih igrača, što su gosti iz Leštana, golom Radojevića u 80. minutu, znali da iskoriste. Konačni rezultat 5:1 postavio je iskusni Radosavljević u 86. minutu.

Rezultati prvog kola Treće lige veterana:

OFK Sinđelić (Ugrinovci) –Torlak (Beograd) 6:1, PKB (Padinska Skela) – Boleč 8:0, Hajduk (Šimanovci) – Leštane 5:1 i TEK Sloga (Veliki Crljani) – Slavija (Beograd) 1:0. Večeras igraju Sinđelić (Beograd) – Adaneks (Beograd), a 30. avgusta, Budućnost (Dobanovci) – Železnik (Beograd).

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje