Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Petak, 21. April 2023.

Brestački bajkeri prikupili 280.000 za Minu

Povratak

Brestački bajkeri prikupili 280.000 za Minu
Brestački bajkeri prikupili 280.000 za Minu

Na humanitarnoj moto žurci, koju je proteklog vikenda organizovao Moto klub „Family“ u brestačkom domu kulture, prikupljeno je 280.000 dinara koji su uplaćeni u fond za lečenje Mine Pošarac iz Rume.

Kako nam je rekao predsednik MK „Family“ Nenad Stojaković, žurka je okupila bajkere iz 21 moto kluba iz cele Vojvodine, ali i iz Mačve i Republike Srpske, kao i brojne meštane Brestača i okolnih mesta.

„Veoma smo zahvalni svima koji su se okupili te večeri sa ciljem da pomognu u humanitarnoj akciji koju smo organizovali. Zahvalni smo i svima koji su nam pomogli u organizaciji događaja – bendovima „Matrix“, „CSI Rock“ i „Alarmantno stanje“, restoranu „Palma“, IM „Đurđević“, pekari „Dokmanović“ i Žarku Tripiću, a posebno se zahvaljujemo našoj Opštini Pećinci i Mesnoj zajednici Brestač koji su nam velika podrška u organizaciji svih događaja“ – izjavio je Stojaković.

U Brestaču su najavljene još dve humanitarne akcije na kojima će biti prikupljana sredstva za Minino lečenje. Već u subotu, 22. aprila, na terenima za male sportove će od 18.00 časova biti odigran humanitarni turnir u malom fudbalu, u organizaciji OFK „Brestač“, a Lovačko društvo Brestač organizuje humanitarnu šicaru u utorak, 2. maja, od 12.00 časova.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje