Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Среда, 15. Јул 2020.

Фитнес клуб „Топ форма“ не прекида са активностима

Повратак

Фитнес клуб „Топ форма“ не прекида са активностима
Фитнес клуб „Топ форма“ не прекида са активностима

Добро организованим радом и колекцијом медаља, фитнес и гимнастички клуб „Топ форма“ из Шимановаца већ две и по године побуђује велику пажњу спортске јавности у пећиначкој општини.

Због тренутне епидемиолошке ситуације тренинзи се одржавају на отвореном, а по речима тренера Маје Радосављевић, за време ванредне ситуације тренинзи су били стопирани.

„Сада све своје активности организујемо уз поштовање свих безбедоносних мера. Тренутно, деца имају углавном индивидуалне тренинге и радимо по групама. Лепо време нам дозвољава да организујемо тренинге у природи. Пред нама су бројна такмичења. Очекује нас државно такмичење „Куп Србије Опен“ 29. августа у Чачку, а дан касније би требало да буде одржан „Трофеј Чачка“. Такође, у плану је и учешће на Првенству света од 23. до 26. октобра. У сваком случају, клуб се за све ово време развија ван свих очекивања. Деца напредују и већ су се изборила за место у самом врху овог спорта у Србији. Освајају се медаље и на такмичењима највишег ранга на државном нивоу, као и на међународним такмичењима. Велики рад и труд дају резултате“ – рекла је Радосављевић.

Календар

Кликните на означено поље за детаље