Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Четвртак, 2. Фебруар 2023.

КЦП - 45 година са вама (Видео)

Повратак

КЦП - 45 година са вама (Видео)
КЦП - 45 година са вама (Видео)

“На свега четрдесетак километара од Београда и педесетак километара од Новог Сада, у Доњем Срему налази се централна установа културе у општини Пећинци.” Са овим речима, наратор промотивног филма “Културни центар Пећинци - 45 година са вама”, започиње петнаестоминутну причу о овој културној установи, основаној давне 1978. године у Пећинцима.

Као главни организатор културних дешавања, запослени у КЦ ангажовано и предано раде на томе да модернизују, обогате и умреже своје активности са циљем обогаћивања превасходно културног, а потом и образовног и уметничког живота мештана у свих 15 насеља општине Пећинци.

Које су то све активности у области аматерског и професионалног стваралаштва, шта је то што младе привлачи да се учлане у секције Културног центра, као и који су то све пројекти који се спроводе уз подршку пећиначке локалне самоуправе, ресорног министарства и секретаријата и који је њихов значај за децу, младе и целу локалну заједницу, можете погледати у промотивном филму “Културни центар Пећинци - 45 година са вама”.

Календар

Кликните на означено поље за детаље