Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Уторак, 31. Јануар 2023.

Свечано уручење награда 10. фебруара

Повратак

Свечано уручење награда 10. фебруара
Свечано уручење награда 10. фебруара

Најбољи спортисти, спортски радници и колективи у нашој општини окупиће се и ове године у Спортској хали у Доњем Товарнику на додели Годишње спортске награде Спортског савеза “Развој спортова”.

Свечаност доделе Годишње спортске награде за 2022. годину биће одржана у петак, 10. фебруара, а како нам је рекао секретар Развоја спортова Милан Ђокић, биће то прилика да се по девети пут награде најуспешнији појединци и колективи који су дали свој допринос развоју спорта у општини Пећинци током протекле године, чиме су на најбољи начин репрезентовали своју општину на такмичењима широм земље.

„И ове године награђујемо појединце и колективе у јуниорској и сениорској категорији, спортске раднике и школе које су постигле најбоље резултате на такмичењима за прошлу годину. Такође, уручићемо и плакете институцијама без којих не би било могуће организовати, како школска, тако и остала такмичења, а велику захвалност дугујемо и пећиначкој локалној самоуправи на подршци и разумевању“ – изјавио је Ђокић.

Он је додао да ће и ове године, као и свих претходних, свим члановима пећиначког Развоја спортова, свим основним и средњој школи, као и предшколској установи бити уручена спортска опрема и реквизити као поклон пећиначке локалне самоуправе.

Спортски савез „Развој спортова“ броји 40 клубова чланова и око 2.000 регистрованих спортиста, а на свечаности доделе Годишње спортске награде за 2022. годину, окупиће се најбољи од најбољих из света спорта из наше општине. Покровитељ манифестације је Општина Пећинци.


Календар

Кликните на означено поље за детаље