Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Понедељак, 15. Новембар 2021.

Попинчани без бодова на домаћем терену

Повратак

Попинчани без бодова на домаћем терену
Попинчани без бодова на домаћем терену

У оквиру 14. кола Сремске лиге, у Попинцима су се јуче састали ФК „Напредак“ и гости из Инђије ФК „Железничар“. Домаћин је већ у 8. минути припретио гостима одличним шутем Грбића. Због приговора, у 15. минути Боснић добија, најпре, жути, а потом и црвени картон, те су гости у наставку играли бројчано слабији. У 26. минути, Соколовић, који се налазио у казненом простору домаћина, не прихвата најбоље лопту. При крају првог полувремена и Ивковић је био у прилици да озбиљније угрози Петковића.

У 48. минуту, сјајним, приземним, шутем са око 25 метара, Вучковић је изненадио искусног Николића. После примљеног гола, домаћин је кренуо на све или ништа, те је иза себе оставио доста празног простора. То је у 69. минуту искористио Каурин, који је претрчао последњу линију одбране Напретка и рутински повисио предност Железничара.

Коначан резултат Напредак – Железничар 0:2 (0:0)

ПОПИНЦИ. Игралиште: ФК Напредак. Гледалаца: 200. Судија: Огњен Митровић (Рума). Стрелци: 0:1 Вучковић у 48, 0:2 Каурин у 69. минуту. Жути картиони: Грбић (Напредак), Боснић и Ракар (Железничар). Црвени картон: Боснић (Железничар).

НАПРЕДАК: Николић, Радовановић, Пољак (од 77. Опачић), Миросављевић, Јакшић Грбић, Тодоровић, Кошијашевић, Ивковић (од 88. Живић), Вукин (од 77. Василић), Н. Јовановић (од 46. М. Јовановић).

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Петковић (од 46. Благојевић), Боснић, Нинић, Бранковић, Вучковић (од 73. Митровић), Ђуричић (од 66. Ракар), Соколовић (од 55. Плећаш), Мандић, Каурин, Блануша, Дубајић.

Календар

Кликните на означено поље за детаље