Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Четвртак, 20. Јануар 2022.

Први радни дан Шумара из Огара

Повратак

Први радни дан Шумара из Огара
Први радни дан Шумара из Огара

Оживело је игралиште Шумара из Огара. Вицешампион Међуопштинске лиге Срем – Исток (шест бодова заостатка за Сремом из Сремских Михаљеваца) одрадио је први тренинг. Новопостављеном тренеру Горану Мићићу одазвало се петнаестак фудбалера, уз напомену да је оправдано било одсутно 5-6 играча.

Пред тренером Мићићем је огроман изазов: доказивање у новој средини. Отежавајућа околност је да Шумар има велике амбиције.

„Пред нама је два месеца рада“ – каже Мићић – „С обзиром на велике амбиције, потрудићемо се да их на најбољи начин искористимо. Олакшавајућа околност је та да је Огар фудбалска средина са богатом традицијом. На први поглед, имамо екипу с прилично младим играчима жељним доказивања. Предност Срема је поприлична, али не и недостижна. У најгорем случају, постоји и могућност да кроз утакмице баража искористимо могућпост да изборимо пласман у Сремску лигу. Прве две недеље радићемо такозвану базу на нашем терену, у вечерњем термину. Такав рад нам омогућава осветљено игралиште у Огару. Користићемо и спорску халу у Доњем Товарнику. Потом следе контролне утакмице и рад на тактици, како бисмо направили наш, препознатљив стил игре.“

Зимски прелазни рок челници Шумара искористили су да освеже и појачају играчки кадар. Нови играчи су Бојан Караклајић (Полет, Нови Карловци), Никола Лончар (КМФ Црвена звезда, Београд), Петар Млађеновић (Партизан, Витојевци), Бошко Игњатовић (Граничар, Обреж) и Марко Марјановић (Сремац, Добринци). Клуб су напустили: Александар Игњатовић и Стефан и Лазар Симић.

Календар

Кликните на означено поље за детаље