Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Četvrtak, 15. Avgust 2019.

Sportska nedelja na pećinačkim bazenima

Povratak

Sportska nedelja na pećinačkim bazenima
Sportska nedelja na pećinačkim bazenima

Bazeni Pećinci, u saradnji sa Sportskim savezom „Razvoj sportova“ organizuju Sportsku nedelju od 19. do 23. avgusta. Petodnevna Sportska nedelja biće ispunjena najrazličitijim sportskim nadmetanjima, najviše namenjenim deci uzrasta od 1. do 8. razreda osnovne škole, ali će u takmičenjima tokom Sportske nedelje moći da se pronađu i srednjoškolci i stariji.

Sportska nedelja na pećinačkim bazenima počinje u ponedeljak u 14.00 časova takmičenjem Muzičke stolice, da bi se nastavila od 15.00 časova trkom u džakovima, dok je za 16.00 časova zakazan turnir u šahu.

U utorak, 20. avgusta, za 15.00 časova zakazan je turnir u boćanju, a u 16.00 časova počinje turnir u stonom fudbalu po sistemu 2 na 2.

U sredu tačno u podne počinje turnir u odbojci na pesku, po sistemu 4 na 4, za učenike od 1. do 8. razreda, a od 14.00 časova u odbojci na pesku takmičiće se srednjoškolci, po sistemu 3 na 3.

U četvrtak takmičarski dan počinje u 15.00 časova takmičenjem u slobodnim bacanjima u vodi, a nastavlja se od 16.00 časova takmičenjem u pimplovanju loptom.

Poslednjeg dana Sportske nedelje osnovci će se nadmetati na vodenom poligonu. Od 15.00 časova na poligonu će svoje veštine pokazati osnovci od 1. do 4. razreda, a od 16.00 časova osnovci uzrasta od 5. do 8. razreda, nakon čega će Sportska nedelja i zvanično biti zatvorena.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje