Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Četvrtak, 16. Maj 2019.

Održan Kros RTS-a u pećinačkoj srednjoj školi

Povratak

Održan Kros RTS-a u pećinačkoj srednjoj školi
Održan Kros RTS-a u pećinačkoj srednjoj školi

Učenici i profesori srednje tehničke škole Milenko Verkić Neša trčali su 10. maja tradicionalni Kros RTS-a u Sportskom centru Suvača. Kros je otvoren trkom profesora u kojoj je prvo mesto u ženskoj konkurenciji zauzela profesorka fizičkog vaspitanja Snežana Janičić, drugo mesto pripalo je profesorki engleskog jezika Sanji Dujić, a treće profesorki ekonomske grupe predmeta Biljani Katić. U muškoj konkurenciji pobedu je odneo profesor fizičkog vaspitanja Stefan Belić, drugi je na cilj stigao profesor elektrotehnike Branislav Bubalo, a treće mesto zauzeo je profesor mašinske grupe predmeta Zoran Đaković.

Među učenicima prvog razreda u ženskoj konkurenciji pobednica je bila Ivana Dragojević, drugo mesto osvojila je Svetlana Tešić, a treće Tijana Gmizić. U muškoj konkurenciji prvo mesto je zauzeo Luka Evđenić, drugo Marko Bogović, a treće Ivan Nikolić.

U konkurenciji učenika drugog razreda najbrža među učenicama bila je Branislava Stojaković, druga je na cilj stigla Jelena Tojčić, a treća Mirsada Miftari. Prvo mesto među učenicima osvojio je Stefan Marković, drugo Nikola Jokić, a treće Branislav Koldžić.

Prvo mesto u konkurenciji učenica trećeg razreda osvojila je Slađana Dragišić, druga je bila Mirjana Živić, a treća Tijana Petrović, dok je u muškoj konkurenciji prvo mesto zauzeo Sava Džakula, drugo Ljubiša Damjanović, a treće Marko Božić.

Kros su zatvorili maturanti. Pobednica trke za učenice četvrtog razreda je bila Jelisaveta Bogdanović, drugo mesto osvojila je Emilija Bastajić, a treće Nina Ranisavljević. Prvo mesto u muškoj konkurenciji zauzeo je Nemanja Despotović, drugo Slavoljub Trišić, a treće Milosav Nikolić.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje