Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Četvrtak, 11. Oktobar 2018.

Mladi Šimanovčani ušli u Top 6

Povratak

Mladi Šimanovčani ušli u Top 6
Mladi Šimanovčani ušli u Top 6

Na nedavno održanom IFBB Evropskom prvenstvu u dečjem fitnesu u Novom Sadu, učestvovala su četiri takmičara šimanovačkog fitnes kluba „Top forma“ koji su se plasirali u Top 6. U konkurenciji preko 10 reprezentacija i preko 100 učesnika, Isidora Savić 2009. godište osvojila je 6. mesto, Tamara Đurić 2008. godište osvojila je 6. mesto i Dunja Radosavljević 2006. godište osvojila je takođe 6. mesto u svojoj kategoriji, dok je Milan Mavija 2006 godište osvojio 4. mesto.

Kako nam je rekla Maja Radosavljević trener šimanovačkog kluba Top forma i dečje fitnes reprezentacije, ovo je prvi put da su deca iz Srbije ušla u Top 6 na Evropskom prvenstvu, što je veliki uspeh.

„Zaista sam prezadovoljna postignutim rezultatima. Međutim, nemamo vremena da spavamo na lovorikama, nego nastavljamo dalje sa treninzima i takmičenjima. Već u subotu očekuje nas takmičenje Trofej Beograda, u nedelju Prvenstvo Vojvodine, a 21. oktobra Prvenstvo Srbije u Čačku. Naravno, sva naša takmičenja, svi postignuti rezultati, rezultat su napornog rada, ali pre svega pomoći i podrške Opštine Pećinci i Sportskog saveza „Razvoj sportova“ na čemu sam im veoma zahvalna“ – rekla je Radosavljević.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje