Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Ponedeljak, 13. Avgust 2018.

Nezaboravno veče smeha sa Jelicom Brestovac

Povratak

Nezaboravno veče smeha sa Jelicom Brestovac
Nezaboravno veče smeha sa Jelicom Brestovac

Sinoć je u pećinačkom Kulturnom centru publika bila u prilici da pogleda monodramu kabaretskog tipa „Tražim muža“ u sjajnom izvođenju Jelice Brestovac, koja je na sceni prikazala sedam različitih ženskih likova u različitim situacijama i time izazvala ovacije i smeh kod publike. Duhoviti monolozi, protkani zavodljivim plesom, kao i odlična komunikacija sa publikom pretvorili su nedeljno veče u Kulturnom centru u nezaboravan doživljaj, a kako nam je nakon predstave rekla glumica Jelica Brestovac, svakako da je za nju poseban trenutak upravo ta dobra interakcija sa publikom.

„Ja sam oduševljena prijemom publike i spremnošću na interakciju, jer zaista veoma mi je važno da ta komunikacija bude na najboljem mogućem nivou. Večeras se desila upravo ta dobra interakcija između mene kao glumice i moje divne publike, koja je zaista od početka učestvovala samnom u predstavi“ – rekla je Jelica.

Koreografiju monodrame „Tražim muža“ radila je Natalija Božić, a režirala je upravo Jelica po tekstovima Duška Radovića i njegove čuvene knjige “Ženski razgovori”. Smatrajući da publika nepravedno zazire od monodrama, Jelica je želela da napravi nešto drugačije, dinamičnije i zabavnije.

„Želela sam da malo pomerim granice, i da plesom i pokretom na sceni, koji su meni veoma bliski, spojim sve te likove koje sam stavila u određenu situaciju, gde svaka od njih ili bar većina, traži muža ili želi da ga na određeni način zadrži. Priče i likovi su prepoznatljii iz svakodnevnog života, malo pojačani karakteri radi samog humora, ali to su neke situacije i karakteri koje zaista možemo da sretnemo u životu“ – dodala je Jelica.

Monodrama „Tražim muža“ doživela je preko sto izvođenja u zemlji i inostranstvu, a Jelica Brestovac je sinoćnim izvođenjem u pećinačkom Kulturnom centru opravdala najavu da se za ovu predstavu traži karta više.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje