Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Ponedeljak, 15. Januar 2018.

Budući asovi pod obručima

Povratak

Budući asovi pod obručima
Budući asovi pod obručima

Okružni košarkaški savez Srema i Košarkaški klub „Srem basket“ iz Pećinaca, pod pokroviteljstvom Sportskog saveza „Razvoj sportova“, organizovali su juče u sportskoj hali u Donjem Tovarniku VII „All star mlađih kategorija“. Tokom ovog turnira, koji se svake godine održava u drugoj opštini, organizovano je pet revijalnih utakmica za različite uzraste: minibasket (U 11), mlađi pioniri (U 13), pioniri (U 15), pionirke i kadeti. Rezultat je bio u drugom planu. Jednostavno, ljubitelji košarke, među kojima su bili brojni stručnjaci ovog sporta, imali su priliku da vide kakva je budućnost sremske košarke i da zaključe – blistava!

„Imali smo priliku da vidimo najtalentovaniju decu iz čitavog Srema“ – izjavio je trener KK „Srem basket“ Živko Misirača – „Kontinuitet dobrog rada nije prekinut i posle sedam godina imamo i reprezentativce Srbije. Verujemo da će ovakve manifestacije još više popularisati ovaj sport. Trudimo se da privučemo što više dece i da ih, uz pomoć košarke, usmerimo ka zdravom, sportskom životu. Kroz halu u Donjem Tovarniku prodefilovalo je preko 200 dece. Prelepa slika za našu opštinu, za ovo mesto i za ovaj objekat koji je, po ko zna koji put, opravdao svoje postojanje.“

Kao deo ove zanimljive manifestacije, OKS Srema organizovao je pokazni trening, na kojem je predavač bio Petar Rodić, predsednik Saveza.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje