Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Среда, 9. Октобар 2019.

Предшколци посетили Услужни центар

Повратак

Предшколци посетили Услужни центар
Предшколци посетили Услужни центар

Поводом обележавања Дечје недеље, Предшколска установа „Влада Обрадовић Камени“ из Пећинаца, сада већ традиционално, организовала је посету предшколаца општинском Услужном центру. Најмлађи Пећинчани, заједно са својим васпитачима прошетали су данас до зграде Општине, где се налази Услужни центар, а дочекали су их Зоран Војкић, заменик председника Општине, Драгана Крстић, начелница Општинске управе, као и запослени у Услужном центру.

Добродошлицу малим предшколцима пожелео је заменик председника Зоран Војкић, који је том приликом истакао да је Дечија недеља лепа прилика да се најмлађи упознају са установом у коју ће, свакако, у будућности долазити, а можда и радити.

„Овај дан је замишљен са циљем да се мало боље упознамо, да видите ко то све брине о вама, осим ваших родитеља и васпитача. Пећиначка локална самоуправа се труди на све начине да вама првенствено буде добро, да вам обезбедимо безбрижно детињство. Наш циљ је да сви вртићи буду функционални, безбедни, удобни и савремени, како бисте ви и ваши васпитачи имали још боље услове за стицање знања и дружење“ – рекао је Војкић.

Током посете Услужном центру, пећиначки малишани су отпевали припремљене песмице заједно са васпитачима, а након тога су се послужили слаткишима и сокићима. Тако је завршена посета општинском Услужном центру још једне генерације предшколаца, који се са својом веселом грајом и радозналим погледима припремају за наредну годину, када полазе у први разред.


Календар

Кликните на означено поље за детаље