Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Среда, 21. Август 2019.

Представа “Мала лекција против шунда” за малишане у Обрежу

Повратак

Представа “Мала лекција против шунда” за малишане у Обрежу
Представа “Мала лекција против шунда” за малишане у Обрежу

Малишани у Обрежу биће у прилици да, у оквиру пећиначког “Дечјег културног лета“, у петак 23. августа на школском игралишту са почетком у 19.00 часова погледају дечју представу „Симфонија у Ф дуру илити мала лекција против шунда“ у извођењу редитеља и глумца аматерског позоришта „Бранислав Нушић“ из Шида Цветина Аничића. Представа је, у скраћеном облику, на Фестивалу монодраме за децу у оквиру Змајевих дечјих игара у Новом Саду освојила прво место, а почетком априла ове године доживела је своју премијеру у Шиду.

У петак 30. августа и малишани из Деча имаће прилику да уживају у дечјој представи Цветина Аничића, а последњег августовског дана за малишане у Пећинцима организован је Концерт дечје музике уочи којег ће центром дефиловати маскирана деца која ће се дружити са аниматорима на шеталишту испред Културног центра.

Током Дечјег културног лета које се ове године организује по први пут, у Карловчићу и Брестачу изведена је „Невидљива прича“, док су се малишани у Огару и Доњем Товарнику дружили са „Пипи дугом чарапом“.


Календар

Кликните на означено поље за детаље